Телефон: +38 (067) 506 62 48

Зв'яжіться з нами

Новини

Керуючий партнер компанії Logistic Centеr Михайло Дубенський виступив експертом на семінарі
19 лютого 2017, 15:37

Керуючий партнер компанії Logistic Centеr Михайло Дубенський виступив спікером в експертному семінарі Export Weekend business-workshop.

Метою заходу було зібрати кращих експертів-практиків у сфері маркетингу, ЗЕД, права й ефективної побудови міжнародного бізнесу.

Михайло Дубенський – експерт в області міжнародних вантажних перевезень усіма видами транспорту, а також у сфері побудови складних і нестандартних транспортних маршрутів, оптимізації транспортних потоків, мультимодальних перевезень, ЗЕД і експорту.

Темою доповіді партнера компанії Logistic Centеr стала тема: «Транспортна логістика при експорті».

Михайло Дубенський на прикладі успішних кейсів Logistic Centеr розповів експортерам про нюанси умов Інкотермс при плануванні транспортування, про пріоритети в доставці вантажів, про планування перевезення, про митне оформлення.

А також Михайло дав слухачам слушні поради про те, як правильно вибрати транспортного агента і якою службою це краще зробити.

Багаторічний досвід компанії Logistic Centеr відображає її успіх та експертність в логістиці будь-якої складності. Не дарма Генрі Форд сказав, що добробут й стабільність сучасного світу залежать від логістики.